

Η προετοιμασία μας για την μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή μας, το Πάσχα, ξεκίνησε με συζήτηση για την απόκτηση της νέας γνώσης. Τι είναι το Πάσχα; Τι γιορτάζουμε; Ποια είναι τα έθιμα του;
Αφού μάθαμε όλες αυτές τις σημαντικές πληροφορίες, περάσαμε στην πράξη με τον δικό μας μοναδικό τρόπο!
Μέσω του παιχνιδιού κατανοήσαμε καλύτερα τα θρησκευτικά γεγονότα.










Έπειτα προχωρήσαμε στις υπέροχες κατασκευές μας, που αφορούσαν τα έθιμα του Πάσχα, ξεκινώντας απο τις λαμπάδες μας!








Συνεχίσαμε με το βάψιμο των Πασχαλινών αβγών. Πέρα απο την κόκκινη μπογιά χρησιμοποιήσαμε τεχνικές βαψίματος, χρησιμοποιώντας χρώμα απο γκοφρέ χαρτί και ζωγραφίζοντας τα αβγά με παστέλ!











Προχωρήσαμε με το βάψιμο και τον σχεδιασμό των μπότηδων, το έθιμο του νησιού μας για το Πάσχα!












Κατασκευάσαμε τις Πασχαλινές μας κάρτες, μαζί με τα Πασχαλινά καλαθάκια μας!






Φυσικά δεν έλειπε και η μαγειρική απο το Νηπιαγωγείο μας, συζητώντας για τα έθιμα του Πάσχα. Ζυμώσαμε και ψήσαμε τα Λαζαράκια μας!









Καλό Πάσχα!
