Η ιστορία που ακολουθεί βασίζεται σε φανταστικά γεγονότα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το πλοίο ξεκίνησε, αν και ο καιρός ήταν πολ΄υ κακός. Απ΄΄ο την πρώτη στιγμή άρχισα να φοβάμαι. Κοιτούσα γύρω μου, κοιτούσα τη θάλασσα που ήταν πολλή φουρτουνιασμένη και έβλεπα ότι όσο περνούσε η ώρα τα κύματα μεγάλωναν όλο και περισσότερο.
Αυτή ήταν η στιγμή που άρχισα να φοβάμαι και να χάνω την ψυχραιμία μου. Κοιτούσα πάλι γύρω μου και έβλεπα ότι και ο υπόλοιπος κόσμος βρισκόταν σε πανικό.

Ξαφνικά, τα κύματα είχαν γίνει θηριώδη και άρχισαν να μπαίνουν νερά μέσα στο πλοίο. Εγώ και οι φίλες μου σκεφτήκαμε να βουτήξουμε στη θάλασσα και να κολυμπήσουμε μέχρι το λιμάνι, αφού φαινόταν να μην είναι πολύ μακριά.
Τελικά, το πλοίο βυθίστηκε και πολλοί άνθρωποι δεν κατάφεραν να σωθούν. Ευτυχώς, εμείς φτάσαμε στη στεριά μετά από λίγη ώρα και ήμασταν πλέον ασφαλείς.
ΤΕΛΟΣ!!!!!
