EĞLENİYORUM, İCATLARI ÖĞRENİYORUM PROJE ORTAKLARI
Özge PAŞALI
Elif GÜVEN
Aslı GÜLEÇ
Bedia AKBAŞ
Billur TURAN
Dilek DİNÇER
Gülten KANDAL
Merve SARIYOL KİRKLAR
Serkan AKÇA
Tuba YILDIRIM
Gülsüm Arzu TOKA

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 2015 mezunuyum. 2015 yılında Bitlis/Güroymak ilçesine atandım. Burada 5 yıl öğretmen ve yönetici olarak çalıştım. Şuan Kocaeli/Körfez ilçesi Yarımca Anaokulu'nda çalışıyorum. Mesleğimde 6.yılımı çalışmaktayım.
Eğleniyorum, İcatları Öğreniyorum projesi kuruculuğunu yaptığım ilk eTwinning projem ve bu projenin benim için harika bir deneyim olacağına, kişisel-mesleki gelişimime katkı sağlayacağına inanıyorum. Bilime ve sanata önem veriyorum, sınıfımda farklı uygulamalar gerçekleştirmeyi seviyorum. Bu projeyle de öğrencilerim bilimi sevecekler ve birlikte eğlenerek öğreneceğiz.
Özge PAŞALI - Yarımca Anaokulu
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 2005 mezunuyum. 2009 yılında sözleşmeli olarak Kocaeli Körfez Seka Çocuk Dostları Ortaokuluna atandım. 2009 Haziran ayında Şanlıurfa Siverek e kadrolu olarak atandım. Siverek de 1 yıl görev yaptıktan sonra eş durumundan Konya Halil Bahçeci İlkokuluna geldim. Konyada da 3 yıl görev yaptıktan sonra Kocaeli Körfez Ahmet Taner Kışlalı İlkokuluna tayinim çıktı ve bu okulda 7. yılımı çalışıyorum.
Eşimle birlikte bir çok ülke gezerek farklı kültürler tanıyıp, deneyimler kazandık. Bu deneyimlerimi hayata geçirebilmek benim için çok kıymetli. Eğleniyorum, icatları öğreniyorum kuruculuğunu yaptığım ilk eTwining projesi ve bu projenin mesleki gelişimime fazlasıyla katkı sağlayacağına , öğrencilerime çok farklı yenilikler katacağına inancım tam.
Elif GÜVEN- Ahmet Taner Kışlalı İlkokulu
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 2005 mezunuyum,2009 yılında Diyarbakır Güroluk İlköğretim okuluna atandım,öncesinde 8 yıl Bursa Mudanya ilçesinde çeşitli Anasınıflarında ücretli öğretmen olarak görev yaptım, 2011 yılında Bursa BTSO Hasan Alkoçlar Anaokuluna,2011 (eş durumu) Bursa Mudanya Hatice İsmail Hakkı Kayan Ortaokuluna,2015 (norm fazlası) Mudanya Halk eğitim Merkezine atandım ve 5 yıl yetişkinlere 4-6 yaş Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ,Drama kursları verdim ve 2020 yılında (norm fazlası) halen görev yapmakta olduğum Hatice İsmail Hakkı Kayan Ortaokuluna Okul Öncesi öğretmeni olarak atandım. Meslekte 20.yılım.Eğleniyorum icatları öğreniyorum projesi e-twinning platformunda ilk projem,Çağımızın öğrenme yöntemi olan teknolojiyi bilim ve araştırma ile birleştiren bu proje beni çok heyecanlandırıyor.Kısa sürede çok şey öğrenip öğrencilerime aktarmanın mutluluğunu bundan sonra bir çok projede yaşamak ve yaşatmak istiyorum.
Aslı GÜLEÇ- Hatice ismail Hakkı Kayan Ortaokulu
Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Anabilim Dalı Okul Öncesi Öğretmenliği 2015 mezunuyum. Meslekte 6. yılım. 3 yıl Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı bir köy okulunda görev yaptım. Sonra Vilayetler Hizmet Birliği Şehit Gediz Çivi Anaokuluna tayin oldum. Burada 3. yılımı çalışmaktayım. Eğleniyorum, İcatları Öğreniyorum Projesi e-Twinning platformunda ilk projem. Projeler ile çağın takibinde kalmayı, teknoloji ile ilişkimi geliştirmeyi, çocuklar için güncel bir öğretmen olmayı hedefliyorum.
Bedia AKBAŞ-Vilayetler Hizmet Birliği Şehit Gediz Çivi Anaokulu
Konya Selçuk Üniversitesi Anaokulu Öğretmenliği bölümünden 2005 yılında mezun oldum. Özel kurumlarda yöneticilik ve öğretmenlik deneyiminden sonra 2009 yılında MEB de göreve başladım. Meslekte 12. yılım. Şu an Körfez Nene Hatun İlkokul da 4. yılım. Kendimi mesleki açıdan geliştirmeyi ve dönüştürmeyi hedeflediğim için eTwinning de bu projeye dahil oldum. İlk Projem olmasına ve işin başında olmama rağmen çok şey öğrendim. Kısaca eğitimin binbir halini deneyimliyorum diyebilirim.
Billur TURAN
Billur TURAN GÜCÜK-Körfez Nene Hatun İlkokulu
Dilek Dinçer-Halil Bahçeci İlkokulu
Selçuk Ünv.Mesleki Eğitim Fakültesi okul öncesi öğretmenliği 2003 Mezunuyum .Konya Karatay Halil Bahçeci ilkokulunda 13.Yılımı çalışmaktayım,mesleğimde 17. Yılımı çalışıyorum.Dünyayı gezmek yeni yerler yeni kültürler tanımak,araştırmak ,merak etmek,keşfetmek,öğrenmek tam benlik.Projeler özelliklede eTwinning benim için yeri bambaşka. 2018 Yılında üniversiteden sınıf arkadaşımla ilk projemi yaptım,bu projeyle çocukluk hayallerimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadım.Çocuklar benim için çok önemli ışıl ışıl parlayan merak ve heyecan dolu gözlerine baktığım her an onlar için daha iyi neler yapabilirim düşüncesi beni araştırmaya ve üretmeye itiyor.
- Full access to our public library
- Save favorite books
- Interact with authors

- < BEGINNING
- END >
-
DOWNLOAD
-
LIKE(1)
-
COMMENT()
-
SHARE
-
SAVE
-
BUY THIS BOOK
(from $2.99+) -
BUY THIS BOOK
(from $2.99+) - DOWNLOAD
- LIKE (1)
- COMMENT ()
- SHARE
- SAVE
- Report
-
BUY
-
LIKE(1)
-
COMMENT()
-
SHARE
- Excessive Violence
- Harassment
- Offensive Pictures
- Spelling & Grammar Errors
- Unfinished
- Other Problem

COMMENTS
Click 'X' to report any negative comments. Thanks!