Bu hikaye Tarçın ve Leman'ın macerasını anlatıyor.
SESLENDİRME: Asya Ordu
YAZARLAR: Asya ORDU, Hira Nur SALAMCİ, Berre Rana DEMİR, Zeynep VURAN, Bilgenur ATASAYAR, Gözde SEVİMLİ

Leman deneyimli ve tecrübeli bir veterinerdi. Çok güzel uzun siyah saçları, mavi gözleri olan anlayışlı, hoş görülü, hayvanları çok seven bir kızdı. Leman sık sık doğa yürüyüşüne çıkmayı severdi. Bu hem onu yoğun iş stresinden uzaklaştırıp rahatlatır hem de doğayı temizlemek için bir fırsat olurdu.
Bir gün yine iş çıkışı güzelce hazırlanıp evine en yakın ormanın yolunu tuttu. Hemen temizlemeye başladı. Orman çok pisti. İnsanlar neden böyle yapıyor? Neden herkes benim gibi bilinçli değil? Diye düşüncelere dalmışken bir ses duydu. Bu ses bir poşetten geliyordu.
Poşeti yavaşça açtı ve çok şaşırdı. Poşetin içinde bir kedi vardı. Bu kedinin bal rengi gözleri, düz, turuncu beyaz tüyleri vardı. Kediyi kucağına aldı. Onu kliniğine götürmeliydi. Hemen kliniğe gittiler. En azından kedinin bir şeyi yoktu. Onun bu gece evinde kalması gerektiğini düşündü. Beraber eve gittiler. Kediye minderden bir yatak yapıp uyumaya gitti.
Sabah aslında onu bırakmayı düşünüyordu. Ama kediyi çok sevmişti. Leman veteriner olduğu için evinde her zaman bir miktar kedi maması vardı. Hemen bir tabağın içine biraz mama koyup kedinin yemesi için önüne koydu. Kedicik çok acıkmıştı hemen mamayı sildi süpürdü.
Leman kedinin evinde biraz daha kalmasını istiyordu. Leman kediyi sevmişti ve geriye kalan tek şey kedinin Leman'ı sevmesiydi.
Leman kediye bir isim vermesi gerektiğini düşündü. Çok düşündükten sonra Tarçın ismini koymaya karar verdi. Leman kendini kediye sevdirmeye çalışırken akşam olmuştu. Leman Tarçın'ın uyuduğundan emin olduktan sonra huzurla yatağa girdi.
Birkaç hafta sonra birbirlerine iyice alışmışlardı. Yine bir gün Tarçın ile birlikte oyun oynarken Leman'ın telefonu çaldı. Annesinin hastalandığı haberini aldı. Annesi yurt dışında olduğu için ertesi gün gemiyle yola çıkmaya karar verdi. Sabah erkenden gemide olmaları gerekiyordu.
Leman ertesi gün erkenden Tarçın'ı hazırladı ve gemiye bindiler. Uzun bir yolculuktan sonra Leman'ın annesinin yaşadığı yere vardılar. Yolculuk boyunca Leman'ın aklında hep annesi vardı, bu düşüncelere dalmışken Tarçın'ı gemide unutuverdi.
- Full access to our public library
- Save favorite books
- Interact with authors
Bu kitap Leman ve Tarçın'ın maceralarını anlatıyor. Acaba başlarına neler gelecek?

- < BEGINNING
- END >
-
DOWNLOAD
-
LIKE
-
COMMENT()
-
SHARE
-
SAVE
-
BUY THIS BOOK
(from $2.99+) -
BUY THIS BOOK
(from $2.99+) - DOWNLOAD
- LIKE
- COMMENT ()
- SHARE
- SAVE
- REMIX
- Report
-
BUY
-
LIKE
-
COMMENT()
-
SHARE
- Excessive Violence
- Harassment
- Offensive Pictures
- Spelling & Grammar Errors
- Unfinished
- Other Problem

COMMENTS
Click 'X' to report any negative comments. Thanks!