




Tüm dünyada yaşanan pandemi süreci bizlere ve öğrencilerimize okullarımızın dört duvardan ibaret olmadığını uzaktan eğitimlerle de öğrenmeye ve öğretmeye devam edebileceğimizi açıkça göstermiştir. Bu nedenle proje kurucuları olarak çocuklarımıza yeni öğrenme kapıları açmak, ufuklarını genişletmek, hayal güçlerini zenginleştirmek, farklı şehir ve ülkelerden akranları ile işbirliği içinde sanal sınıf ortamları oluşturarak çalışmalarına olanak sağlamak ,düşünme ve yazma yeteneklerini geliştirmelerine destek olmak, zihin geliştirici aktivitelerle öğrenmelerini sağlamak,teknoloji kullanma becerilerini ilerletmek amacıyla geçmişten günümüze dilden dile ülkeden ülkeye dolaşan masallarımızı web 2 araçları ile buluşturmak fikriyle oluşturduğumuz "Bize Bir Masal Yazın Çocuklar İçinde Sevginiz Olsun"projemiz ile bu hayallerimizin gerçek olduğunu görmek gerçekten gurur verici..
Projemize destek veren tüm öğrenci velilerimize ,öğretmen arkadaşlarımıza ve çok sevgili öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Saliha SÖNMEZ Vafa AHMADOVA
Proje Kurucu Ortakları

Projemizle öğrencilerimiz masal dünyasının sihirli kapılarını araladı.Küçük yazarlarımız kendini ifade ederken öz güven ve yaratıcılıklarını geliştirirken aynı zamanda gelişim alanlarına destek sağladık.Öğrencilerimiz ,evrensel değerleri, eleştirel düşünmeyi öğrenerek teknoloji kullanımı ile birlikte 21.yüzyıl yetkinliklerini öğrenerek dijital yetkinlik sağladılar. Bu projeye katılmaktan çok mutluyum.
Proje anket sonucu ve ikili görüşmeler sonunda projeye katılan öğrencilerim proje konusunu eğitici ve eğlenceli bulduklarını, aktif şekilde rol aldıklarını, proje sonunda hayal gücü ve yazma becerilerinin gelişerek eğlendiklerini ve öğrendiklerini ifade etmişlerdir.
Anket sonuçları ve ikili görüşmeler sonucunda velilerimiz projemizi faydalı bulduklarını öğrencilerin severek katıldıkları nı uzaktan eğitim sürecinde öğrenciler üzerinde olumlu etki bıraktığı ve etkinliklerin aile içi iletişimi güçlendiği kültürler arası kaynaşma sağladığı ve teknolojiyi olumlu kullanma anlamında katkı sağladığı görüşünü belirttiler.
Nesibe Mat
Değerli meslektaşlarım ve sevgili öğrencilerimle ortaklık ve işbirliği içerisinde, bu pandemi döneminde uzaktanda olsa başarıyla sonuna geldiğmiz bu prjede yer almak çok güzeldi. Her güzelliğin bir sonu olduğu gibi bu projemizin de sonuna yaklaştık.Çalışmalarımız öğrenci merkezli çalışmalardı, öğretmenlerin işbirliği ile çalışması hergün yeni şeyler öğrenmemize vesile olmuştur. Öğrencilerimle çalışmalarımızı yaparken çok eğlendik web2.0 araçları ile çalışmak çok keyifli ve öğrenim açısından çocukların çok ilgisini çekti. Bu sayede kalıcılığı artırmış olduk . Bu projede yer aldığımız için öğretmen arkadaşlarıma ve projede emeği geçen bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum.
ŞENGÜL KAYA

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde Şehit Hakan Bayram Anaokulunda 6 yaş grubu ile projemizi çok güzel bir şekilde yürütttük .Proje bana ve öğrencilerime çok fazla şey kattığını belirtmek isterim .Masallarımızı oluştururken web2 araçlarını kullanmak , düşünme ve yazma yeteneklerini geliştirmelerine destek olduğu projemizden öğrencilerim çok fazla keyif aldılar .Her görevi sabırsızlıkla beklediler .Masallar yoluyla öğrencilerin hayal güçlerinin, yaratıcı düşüncelerinin, yazılı-sözlü ve görsel ifade becerilerinin gelişmesine katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Öğrencilerim ile iletişimlerinde masallar yoluyla yeni bir bağ oluşturmak, dijital yetkinliklerine katkı sağladığı içinde çok mutluyum . Masallar yoluyla mesleki yeterliliklerini, yaşam boyu öğrenme becerilerini ve motivasyonlarını artırdığı için bizlere katkısı çok fazla olmuştur.
Funda KERİMOĞLU


Bursa’da bulunan, Görükle Hazinedaroğlu Özkan İlkokulu’nda okul öncesi 6 yaş grubu öğrencilerimle projemizi gerçekleştirdik. Projemizde öğrencilerimin masallara olan ilgisinin arttığını ayrıca masalları daha çok incelediklerini, neden ve sonuç ilişkisi kurabildiklerini gözlemledim. Verilen konuya uygun masal yazarken artık çok başarılı cümleler kurabildiklerini, hayal güçlerini ifade etmede daha rahat olduklarını, olay sırasını başarılı oluşturabildikleri görmüş oldum. Masal canlandırmalarında masallara çok başarılı hayat verdiklerini bunun yanında kendilerini masal içinde rahat ifade ettiklerini gözlemledim.Yapılan ortak ürünlerimize olan katkıları ile öğrencilerimin işbirlikçi çalışmada başarılı olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Web 2.0 araçları kullanımında deneyim kazandıklarını söyleyebilirim.Karikatür sanatçımız ile karikatür çizimleri hakkında kendilerini geliştirdiler, toplantılarda da kendilerini ifade etmede başarılılardı. Projemiz ile öğrencilerime rehber olmaya çalıştım ve onlardaki istek ve başarılı ilerlemeyi görmek çalışma azmimim arttırdı. Projemizle yeni arkadaşlıklar ve deneyimler elde etmek benim için ayrı bir mutluluk oldu.
Şehnaz OSMANTSA
- Full access to our public library
- Save favorite books
- Interact with authors

- < BEGINNING
- END >
-
DOWNLOAD
-
LIKE
-
COMMENT()
-
SHARE
-
SAVE
-
BUY THIS BOOK
(from $2.99+) -
BUY THIS BOOK
(from $2.99+) - DOWNLOAD
- LIKE
- COMMENT ()
- SHARE
- SAVE
- Report
-
BUY
-
LIKE
-
COMMENT()
-
SHARE
- Excessive Violence
- Harassment
- Offensive Pictures
- Spelling & Grammar Errors
- Unfinished
- Other Problem

COMMENTS
Click 'X' to report any negative comments. Thanks!