Bu alanla ilgili açıklamalarımın devamı bu kaynaktadır.

“Okuluma İz Bırakıyorum” etkinliğinde okulumuz mobilya bölümünün katkılarının yanında okul öğretmenleri ve öğrencileri de etkinliğimize katılarak hem birlik-beraberlik oluşturdular hem de okul duvarında herkesten bir iz olması okula aidiyetlik duygusunu kazandırdı. Bu etkinliğimizde, Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Eşref Akkoyun da destek vererek bize ve öğrencilere boyama tekniği gösterdi. Rehberlik etkinliğinde Ordu Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nden Psikolojik Danışman Hasan GÜLAÇ hocam gelerek öğrenci; veli; öğretmen bazından 3 farklı konuda eğitim vererek kurumlar arası işbirliğine destek verdi. Sürece velilerin de dahil edilmesi, velilerin okula kazandırılması, bilgilendirilmesi, onlara da değer verildiğinin hissettirilmesi gibi olumlu sonuçlar gösterdi.
Proje etkinlikleri okulda gerçekleştirildi. Sadece “23 Nisan” etkinliğinde oyuncak toplama kampanyası ile farklı bir okula giderek okullar arası iletişimi daha da güçlendirdik. Bu etkinlikte etkinliği duyurma, oyuncak toplama, toplanan oyuncakları tasnif etme, düzenleme, kolileme gibi her aşamayı öğrenciler gerçekleştirdi. Bu da öğrencilerin iletişim, girişimcilik becerisi, Türkçeyi doğru ve etkili kullanma becerisi, gerçek hayatı öğrenme, sistematik çalışma ile oyuncak toplama ve onları düzenleme, empati, kendini işe yarar hissetme, hissettiklerini aktarabilme, paylaşım, dayanışma gibi birçok alanlarına etki etti.
Yine “Şiddete Hayır” gibi etkinliklerde konuyla ilgili araştırma yapıp akranlarına sunum hazırlayıp onlara sunarak da ulaşmak istediğimiz 21. Yüzyıl becerilerini kazandıklarını gördük. Projemizi yürütürken müfredatımız da rahatça ilerledi. Edebiyat alan olarak zaten gerçek hayatla iç içe olduğu için birbirine harmanlayarak güzel bir süreç izledik.
- Full access to our public library
- Save favorite books
- Interact with authors

- < BEGINNING
- END >
-
DOWNLOAD
-
LIKE
-
COMMENT()
-
SHARE
-
SAVE
-
BUY THIS BOOK
(from $2.99+) -
BUY THIS BOOK
(from $2.99+) - DOWNLOAD
- LIKE
- COMMENT ()
- SHARE
- SAVE
- Report
-
BUY
-
LIKE
-
COMMENT()
-
SHARE
- Excessive Violence
- Harassment
- Offensive Pictures
- Spelling & Grammar Errors
- Unfinished
- Other Problem

COMMENTS
Click 'X' to report any negative comments. Thanks!