Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένα κοριτσάκι που το έλεγαν Ζωή.Η Ζωή είχε δύο αδερφούς,τον Ηλία και τον Βλάση.Τα δύο αδέρφια της την κοροίδευαν συνέχεια για τα γυαλιά και τα σιδεράκια της.Οι γονείς της την παρηγορούσαν.
3
4
Η Ζωή ζούσε με την οικογένειά της σε ένα χωριο έξω από την Αθήνα.Ο μπαμπάς της πήρε μετάθεση στη Θεσσαλονίκη και αναγκαστήκαν να μετακομίσουν.
5
6
Η Ζωή τώρα είχε καινούριο σχολείο.Δεν προσαρμόστηκε καθόλου εύκολα.Τα παιδιά ήταν κακομαθημένα.Την αντιμετώπιζαν σαν ξένη παρόλο που ήταν ίδια με αυτούς και είχε τα ίδια δικαιώματα.
7
KOITA ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ
8
Μια μέρα σε ένα διάλειμμα εκεί που καθόταν η Ζώη, ως συνήθως μόνη,την πλησιάσαν τρία κορίτσια. Τα τρία κορίτσια την κορόιδευαν και της μιλούσαν άσχημα.
9
10
Εκεί που έκλαιγε εμφανίστηκαν τρεις νεράιδες, η ΕΛΠΙΔΑ,η ΠΙΣΤΗ και η ΑΓΑΠΗ.Της είπαν να μην φοβάται και της έδωσαν κουράγιο.
COMMENTS
Click 'X' to report any negative comments. Thanks!