BU KİTAP TABİATEACHER PROJE KAPSAMINDA HAZIRLANMIŞ İŞBİRLİKÇİ
BİR ÇALIŞMADIR

Merhaba çocuklar benim adım Mavita. Seçim sonucu oluşturulmuş bir karakterim.




Uzak bir galaksiden geliyorum. Mavitar galaksisi. Mavidir gezegenimin her yeri. Ben bir süper kahramanım. Kıyafetimde ki gözdedir sihrim.
Gökyüzünü ve denizleri kaplarım sihirli gücümle. Mavi renge boyarım özgürce. En çokta gökkuşağını severim. 0n renkli gökkuşağı yapmak isterim. Bana yardım edecek arkadaşlar beklerim.















Merhaba benim adım Redli. Duydum çağrını geldi yanına








Önce sevgi canavarı isimli bir hikaye okudular. Sonra benim resmimi yaptılar. Benimde sihirli güçlerim var elbet. Sihrim elimde tuttuğum kırmızı kalpte.







Doğada her yerde görebilirsiniz rengimi Kirazda, elmada, çilekte bazen yaprakta. Ama en çok kalplerde. Diğer arkadaşları bekliyorum. Gökkuşağı çizmeyi istiyorum



Merhaba arkadaşlar kulak oldum sesinize. Benim adım da limon kız.



Benimde sihirli güçlerim var. Sihirli gücüm eğlence. Arkadaşlarımla sarı renkle ilgili oyunlar oynadık. Sınıfımızda sarı renk avına çıktık.Bunu yaparken çok eğlendik. Sihirli kalemimle hazırım gökkuşağını çizmeye





Sarı renk deyince aklına ilk ne geldi ?






Merhaba arkadaşlar ;
benim adım YEŞİLLİK. Ormanda yaşıyorum.

Adımı yaşadığım ormanın güzelliklerinden aldım. Ben aslında bir tohumcuğum büyüyünce ormandaki ağaçlardan bir tanesi olacağım


Burada da benimle birlikte ormanda yaşayan yeşil renkli hayvan arkadaşlarım var.Kurbağa,tırtıl,bukalemun,yılan,kaplumbağa,papağan,
timsah ve çekirgeye merhaba diyelim.





Merhaba arkadaşlar, benim adım Benekli Browni. Ormanlardır benim evim.Sizlere Güneş sınıfındaki minik arkadaşlarımın sevgilerini getirdim.

Bir grup arkadaşım resmimi çizdi, diğerleri de rengime karar verdi.Çizdikleri güçlü bacaklarım sayesinde ormanda çok hızlı koşabiliyorum.Kulaklarım da her fısıltıyı duyabiliyor.
Ormanda benimle aynı renkte o kadar çok şey gördüm ki; ağaçların gövdeleri, bastığım toprak, fındıklar,palamutlar, arkadaşım sincap. Sizler de görmek isterseniz, hepinizi ormana bekleriz.










Merhaba arkadaşlar, Ben Zürafa. Afrika'da yaşıyorum.

Uzun boyunlu bir hayvanım. Boynumun uzunluğu sayesinde ağaçların yapraklarına kolaylıkla ulaşabilirim. Ve yaprak yemeği severim.
Bu benekli sayfa benim derim. Derimin üzerinde turuncu ve kahverengi beneklerim vardır.




Merhabalar güzel dostlarım,Sevgi Çiçekleri Sınıfından aranıza katıldım.Benim ismim Pink Mööö



Aslında yalnız katılmadım aranıza arkadaşım Sevgi prensesi ve Kıvırcık Aslan da geldi benimle,onlar benim en yakın arkadaşlarım.




Biliyor musunuz beni gören herkes şaşkınlıkla dönüp tekrar bakıyor,pembe inek nasıl olur diye gülüyor. Aslında böyle değildi benim rengim,bir gün çimenlikte otlarken kırmızı ve beyaz boya kovasına ayağım takıldı ve kayıp düştüm orada,o gün bugündür de Pink mööö diyorlar bana.
Ama sizler beni bu rengimle seversiniz değil mi?










Çocuklar Merhaba. Ben Mor gezegeninin koruyucularından Neptün.




Arkadaşım Naptın'la Dünya'yı gezmek için geldik.
Tüm süper güçlerimizi kullanarak size Mor gezegenimizden sevgiler getirdik. Dünyaya gelmişken mor renkte neler var merak ettik.
Neler gördük dersiniz?





İnanmayacaksınız ama mor bir karahindiba tarlasında, mor kelebek, mor lalelere konarken uçan mor bir balon gördük. Neptün'le birbirimize mutluluk dolu gözlerle baktık. Dünyada ne çok mor şey var böyle. Kendimizi Mor gezegende hissettik. Sizleri de mor gezegene bekleriz. Eminiz kendinizi evinizde hissedeceksiniz.
















Merhaba arkadaşlar;
Benim İsmim SİM. İsaalan İlkokulu Minik Eller sınıfından geliyorum.




Peki benim nasıl oluştuğumu biliyor musunuz? Minik Ellerin büyüleyici işbirliği ile en sevdiğim renk sayesinde aranıza katıldım.











Sizlere en sevdiğim renk siyah diyor ki "Bak yukarı gör beni. Her yerde çeksin dikkatini."






Merhaba ben Gigi Sadullah Özer İlkokulu Gülen Yüzler sınıfındaki çocuklar tarafından oluşturuldum. Ben Gri Ülkesinden geliyorum. Gri Ülkesi neresi mi? Hemen size anlatayım.





Birbirini çok seven fakat uzun süredir görüşemeyen siyah ve beyaz bulut karşılaştıklarında birbirlerine sıkı sıkı sarılırlar. Sevgilerinden aldıkları sihirli bir güçle birdenbire griye dönüşürler ve gri yağmurlar yağdırmaya başlarlar. Böylece her yer griye boyanır. İşte böyle oluşur Gri Ülkesi.







İşte Gri Ülkesinden gelen bazı varlıklar...








- Full access to our public library
- Save favorite books
- Interact with authors
SON













- < BEGINNING
- END >
-
DOWNLOAD
-
LIKE
-
COMMENT()
-
SHARE
-
SAVE
-
BUY THIS BOOK
(from $9.59+) -
BUY THIS BOOK
(from $9.59+) - DOWNLOAD
- LIKE
- COMMENT ()
- SHARE
- SAVE
- Report
-
BUY
-
LIKE
-
COMMENT()
-
SHARE
- Excessive Violence
- Harassment
- Offensive Pictures
- Spelling & Grammar Errors
- Unfinished
- Other Problem

COMMENTS
Click 'X' to report any negative comments. Thanks!